+ Elazığspor Taraftar Sitesi » Elazığsporumuza Özel » Gakgoştan Haberler (Moderatörler: GAKGOSH, gakko_2323, 23genclik)
 Ali Cansun Gakgos Oluyor.

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Konu: Ali Cansun Gakgos Oluyor.  (Okunma Sayısı 319 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #30 : 29 Temmuz 2010, 13:53:00 »
Üye
Üye ID: 714

Ruh Halim
Karizma Derecesi: 0

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

osman hocanın koşmayan adam lazım değil sözü fazla klasik laf.arif şahinle ali ölmezde koşmuyor.ümit tekede koşmuyor.bunlar da yollansın o zaman.fazlaya karşıyım ama takımda bir iki isimli adam olsa bence her zaman faydadır.
GeneL Moderatör
STHOSTAIR
robotavatar

Mesaj sayisi: 13387
Konu sayisi: 4167
Üye Sayisi: 952
En Son Üyemiz: Hakann

Re: Ali Cansun Gakgos Oluyor.
« Posted on: 07 Eylül 2010, 20:25:03 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ali Cansun Gakgos Oluyor. smf hosting, Ali Cansun Gakgos Oluyor. smf destek, Ali Cansun Gakgos Oluyor. komik video, Ali Cansun Gakgos Oluyor. resim, Ali Cansun Gakgos Oluyor. oyunlari, Ali Cansun Gakgos Oluyor. smf destek, Ali Cansun Gakgos Oluyor. smf hosting, Ali Cansun Gakgos Oluyor. programi, Ali Cansun Gakgos Oluyor. oyunu indir, Ali Cansun Gakgos Oluyor. program yükle, Ali Cansun Gakgos Oluyor. download, Ali Cansun Gakgos Oluyor. hikayeleri, Ali Cansun Gakgos Oluyor. resimleri, Ali Cansun Gakgos Oluyor. haber, Ali Cansun Gakgos Oluyor. yükle, Ali Cansun Gakgos Oluyor. videosu, Ali Cansun Gakgos Oluyor. msn eklentisi, sarki sözleri
« Yanıtla #31 : 29 Temmuz 2010, 14:00:57 »
Üye
Üye ID: 676

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

Orası öyle ama bu biraz da futbolcunun yapısıyla alakalı bir şey.Ağır bir oyuncuya sonradan sürat kazandırmak mümkün değil.Ali Ölmez tek yönlü bir oyuncu,bu yıl bize ofansif anlamda büyük fayda sağlar.Yalnız defansif yönünü geliştirmesi şart.Geçen sezonun sonlarına doğru yakaladığı ivmeyi bu yıl da sürdürmeli.Arifin de savunmaya hiç katkısı yok.Geçen sezon Şaban Yıldırımın isteğiyle o zaafını gidermeye çalışmıştı,bu sene daha çok çalışması lazım.
« Yanıtla #32 : 29 Temmuz 2010, 14:38:24 »
Üye
Üye ID: 268

Ruh Halim
Karizma Derecesi: 1
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

Osman Hocaya fazla yükleniyoruz beyler.Durun bi,daha ortada fol yok yumurta yok ya.Adam "mücadele etmeyen adamı kadromda tutmam,bunun kim olduğu hiç önemli değil,isterse maradona olsun" diyor.Başkaları Elazığspora gelmek için yalvarırken,bu takımın kadrosunda bulunan her oyuncu nasıl bir camiaya geldiğinin farkında olacak,sorumluluklarını harfiyen yerine getirecek diyor.Böyle bir insanın isimli futboluyla ne işi olur Allaş aşkına?Hele ki artık sadece paranın konuşulduğu bu zamanda isimli futbolcu konusunda ısrarcı olmak pek doğru gibi gelmiyor bana da.Bize,bu takım için yüreğini ortaya koyacak adam lazım.

Yanlış anlamayın,bu benim fikrim.Sizin görüşünüzü de saygıyla karşılıyorum.

Yeni alınan İlhan , Göksu ve geçen seneden kalan arif şahin ali ölmez umit teke bunlar mücadele eden adamlar mı?

muzaffer burak denizli gibi isimlerde mucadele etmeyen oyuncular sınıfına giriyor sanırım osman hoca için

osman hocayı eleştiririm niye eleştiririm yaptığı çoğu açıklama çelişkili o yuzden eleştiririm disipliyim ve disiplini çok severim diyen hoca once kendisi disiplinli olup çelişkili açıklamalar yapmaz.

ha bu arada disiplinli hoca takımı çok sıkı çalıştırmak ve çok antrenman yaptırmak ile disiplinli hoca olunmaz..oyuncuya karşı şefkatli olman ve başka özellikle olman gereklidir.

Osman hoca şeker ve iskenderundan neden ayrıldı ? Oyuncular hocayı yonetime şikayet ettiği için oyuncular ile iletişim çok zayıf  gözüküyor yoksa idman yaptırıp yanına 4 yardımcı hoca olarak disiplinli hoca olunmaz zaten disiplinli biri gittiği yerde ağırlığını koyar ve 3-4 ay çalışmaz.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 14:42:15 Gönderen: ugurera » Logged
« Yanıtla #33 : 29 Temmuz 2010, 15:07:21 »
Üye

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

Osman Hocaya fazla yükleniyoruz beyler.Durun bi,daha ortada fol yok yumurta yok ya.Adam "mücadele etmeyen adamı kadromda tutmam,bunun kim olduğu hiç önemli değil,isterse maradona olsun" diyor.Başkaları Elazığspora gelmek için yalvarırken,bu takımın kadrosunda bulunan her oyuncu nasıl bir camiaya geldiğinin farkında olacak,sorumluluklarını harfiyen yerine getirecek diyor.Böyle bir insanın isimli futboluyla ne işi olur Allaş aşkına?Hele ki artık sadece paranın konuşulduğu bu zamanda isimli futbolcu konusunda ısrarcı olmak pek doğru gibi gelmiyor bana da.Bize,bu takım için yüreğini ortaya koyacak adam lazım.

Yanlış anlamayın,bu benim fikrim.Sizin görüşünüzü de saygıyla karşılıyorum.

Yeni alınan İlhan , Göksu ve geçen seneden kalan arif şahin ali ölmez umit teke bunlar mücadele eden adamlar mı?

muzaffer burak denizli gibi isimlerde mucadele etmeyen oyuncular sınıfına giriyor sanırım osman hoca için

osman hocayı eleştiririm niye eleştiririm yaptığı çoğu açıklama çelişkili o yuzden eleştiririm disipliyim ve disiplini çok severim diyen hoca once kendisi disiplinli olup çelişkili açıklamalar yapmaz.

ha bu arada disiplinli hoca takımı çok sıkı çalıştırmak ve çok antrenman yaptırmak ile disiplinli hoca olunmaz..oyuncuya karşı şefkatli olman ve başka özellikle olman gereklidir.

Osman hoca şeker ve iskenderundan neden ayrıldı ? Oyuncular hocayı yonetime şikayet ettiği için oyuncular ile iletişim çok zayıf  gözüküyor yoksa idman yaptırıp yanına 4 yardımcı hoca olarak disiplinli hoca olunmaz zaten disiplinli biri gittiği yerde ağırlığını koyar ve 3-4 ay çalışmaz.

bu yoruma katılıyorum.osman hoca disiplinli-modern-bilimsel hoca takılıyor.bize böyle hocalar gitmez bence.yardımcıları akademik kariyer yapmış adamlar,ama bize tecrübeli adamlar gerekir.alacaktık kendini kanıtlamış bir hocayı olacak bitecekti ya.ben transfer politikasınıda eleştiriyorum osman hocanın.bence osman hoca yanlış yolda.neredeyse yeni bir takım kuruldu.aceleci olmak istemiyorum ama bence osman hoca 10.haftayı zor görür.ama yinede acele etmemek lazım.umarım yanılan biz oluruz ve takım başarılı olur.
« Yanıtla #34 : 29 Temmuz 2010, 15:24:50 »
Üye

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

Neyi kanıtlamanın peşinde olduğunu anlamak mümkün değil.Sırf her şeye muhalefet olduğunu göstermek için hiçbir şeyden geri kalmıyorsun "ugurera" nickli arkadaşım.Fazla bilmişlik taslamak iyi değildir,sonra telafisi zor sonuçlar doğurabilir.

Gelelim sorularına;
Muzaffer ve Burakla yolların ayrılma nedenini detaylarıyla sorgulamak lazım.Tarsus maçı öncesi idmanı boykot etme olayına karıştıkları için de gönderilmiş olabilirler.Veya farklı bir sebebi de olabilir.Bu kararın alınmasında yönetimin ne kdar pay sahibi olduğu da iyi bilinmelidir.Bir futbolcu sadece performasına bakılarak gönderilmez.Disiplinden bahsediyorsak bunun açılımını da sana bırakıyorum.
Yeni transferlerimizden İlhan ve Göksuyu nerde ve ne kadar izledin,bunlar hakkında ne derece bilgi sahibisin bilmiyorum ama ben bu iki ismi henüz görmediğim için oyun stilleri hakkında bir şey diyemem.
Ayrıca sana nisbet olsun diye yukarda saydığın isimleri teker teker inceleyerek bu isimlerin özelliklerini sıralamak gibi bir niyetim de yok.O teknik heyetin tasarrufudur.

Bunları tartışmak da gereksiz bir anlamda.Çünkü ben Elazığsporun kadrosundaki her oyuncunun savaşçı özelliğinin bulunduğuna dair bir iddiada bulunmadım.Bunu fazla uzatmanın da anlamı yok.

İnsanları karalamaya çalışırken yeterince bilgi birikimine sahip olman gerekir.Günlerdir aynı telden çalıyorsun.Osman ÖZKÖYLÜ'nün çalıştığı takımların ortamında mı bulundun ki,ayrılış sebebini detaylarıyla açıklayabiliyorsun?
Çelişkili gördüğün şey nedir?Kampta 3 oyuncuyu denemesinin ilk açıklamalarıyla örtüşmediğini de ben de dile getirdim.Bunun mantıklı bir açıklaması vardır belki de.Neden bunu ilk ağızdan öğrenme gereği hissetmiyorsun?

Disiplinli hocanın takımı çok çalıştırmak,takıma çok antrenman yaptırmak demek olduğunu kim söyledi?Henüz oyuncularla olan diyaloğu hakkında tam bir fikir sahibi olmasam da bu konudaki bazı demeçlerinin doğru olmadığını ben de söyledim.Bunun da eksik bir yönü olduğunu,bu konuda tecrübesiz oluşuna bağladım.

Şimdi senin Osman Hocanın adını duyar duymaz istatistiğine bakarak kendisiyle alay eden birtakım insanlardan ne farkın kaldı?
Kaç defa Elazığsporun antrenmanını izledin,Osman Özköylü ile kaç defa göz göze geldin?Nasıl bir kişiliğe sahip olduğu,sahip olduğu potansiyel ölçüsü hakkında nasıl olur da bu kadar iddialı konuşabiliyorsun?
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2010, 20:36:59 Gönderen: Erdem23 » Logged
« Yanıtla #35 : 29 Temmuz 2010, 15:36:43 »
Üye

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

Ha bu arada burda "Lig başlamadıkça kimin favori olduğu belli olmaz"diyerek başkalarına dürüstlük taslayanlar,başka sitelerde favorileri çoktan belli etmişler bile."Çelişkiye düşmek"le kastımız buysa,kendimizi de bir iç muhasebeye tabi tutmamız gerekmez mi?
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 15:39:58 Gönderen: Erdem23 » Logged
« Yanıtla #36 : 29 Temmuz 2010, 15:42:01 »
Üye

Ruh Halim
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

Güzel demişsin Tarsus maçından boykot demişsin sen olsan etmezsin mi?

Tarsus maçı öncesi futbolcuların içinde taner ve levent e ayrı olarak para veriliyor diğer oyunculara para verilmilyor adamın hakkı değil mi peki?

Herkes bildiğini konuşur sen öyle bilirsin ben böyle bilirim kimse kendini kanıtlamak peşinde değil ben kendi açımdan bakarım..

Nerden ve ne için ayrıldığını veya ilhan yada göksu nerden biliyorsun nerden izliyorrsun diyorsun burda benım ne iş yaptığımı bilen kişiler bu işin içinde olduğumu ne iş yaptığımı ve bu kadar şeyi nerden bildiğimi biliyorlar..

İnsanın aklına gelmiyor değil alınan oyuncuların nerdeyse tamamı bir menajere ait ( Oktay Kuday ) acaba bu menajerin oyuncusundan başka türkiyede oyuncu mu yok? Buralarda yazılmayacak bir çok şey var..

Aramızda şu fark birimiz genel anlamda değerlendirme yapıyoruz birimiz ise başarı yorumu hangisi doğru acaba?

Klüp batma aşamasına gelip süper lige çıksa ne yapayım sadece iyi transfer yapmak ile yoneticilik veya şampiyon olmakla iyi hoca olunmaz..

Ben halen daha diyorum Osman hoca başarılı olamaz benım görüşümdür kimse katılmaz zorunda değildir.Sende ister katılırsın ister katılmazsın benım anlamadığım sanki herkes aynı şeyi düşünmek zorunda nasıl bir anlayış merak ediyorum..

Favori konusuna gelince Elazığspor benım için favori değildir çıkarsada sürpriz olur ben heryerde bunu açıkca yazarım kimseyle ne çıkar ilişkim olur nede başka şey benım görüş açım budur.Elazığspor bu kadrosu ile ligin favorisi değildir.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2010, 15:44:02 Gönderen: ugurera » Logged
« Yanıtla #37 : 29 Temmuz 2010, 15:50:43 »
Üye

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

Lafı dolandırmanın anlamı yok,mesele Elazığsporu favori görmen veya görmemen değil.Bu elbet senin görüşündür saygı duyarım.Ben sadece bu konuda değil,her konuda demokratik bir insanım.(Bu satır aralarında değindiğin konulara da bir cevap teşkil ediyor.)Anlatmak istediğim şey,sezon başlamadan kimin şampiyon adayı olduğunu kestirmek zor derken,başka ortamlarda şampiyonluk adaylarını şimdiden kestirmendir.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2010, 20:39:36 Gönderen: Erdem23 » Logged
« Yanıtla #38 : 29 Temmuz 2010, 15:53:57 »
Üye

Ruh Halim
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

Ben takımların çoğunun hazırlık kampı ve hazırlık maçlarını izlediğim için yorum yapmam kadar doğal birşey yoktur.Benım favori göstermeyın konusunda dediğim şey adam hiç bir takımı izlemeden birşey bilgisi olmadan o takım hakkında favori göstermesi yanlıştır diyorum yoksa diyelim sen şu takımları izlemişsindir veya çok yakından takip edersin bilgin olur favori gösterirsin ona herkes saygı duyar ve kimse karşı çıkmaz ama çoğu yerde elazığspor dışında hiç bir takımı izlememiş kişiler şu düşer bu çıkar diye yorum yaparsa bunun neresi gerçektir ?

o yazımdada belirtmiştim takımları bilmeden ve tanımadan favorileri gösterenlere karşı o yazıyı yazmıştım.
« Yanıtla #39 : 29 Temmuz 2010, 16:38:10 »
Üye

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

arkadaşlar 1 ay daha sabredelim.hele lig başlasın 3-4 maç geçsin.daha sağlıklı yorum yapılır.birbirinizi yemenin anlamı yok.herkesin görüşü farklı.ben de osman hoca konusunda tereddütlüyüm amma velakin kesin kanaate varmak için ligin başlaması ve enaz 3-4 maç geçmesi gerekir.hepimizin ortak gayesi elazığsporun başarısı ise o zaman aklımıza iyi şeyler getirelim.yoksa benim de endişem çok yani.inşallah başarılı oluruz.
« Yanıtla #40 : 29 Temmuz 2010, 19:12:30 »
Üye
Üye ID: 47

Ruh Halim
Karizma Derecesi: 2
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

ben iki arkadasima da diyeceklerim biraz sakin olalim simdi UGUR kardesimizin urfa sitesinde bende okudum orda sadece urfa nin favori oldugundan bahsetmis olabilir ama bizde icimizde birbirimize dusmeyelim hele bi lig baslasim ilk macimiz telekomla o macla bi baslayalim zaten kotu gidise bu yonetim fazla sure tanimaz arkadaslar destek tam destek zamani bu ligin uzerinde bi kadromuz var arkadaslar bunu butun samimiyetimle soyluyorum ben ALLAHINA KADAR ELAZIGLIYIM GERISINI TANIMAM TAKMAM SAYGILAR.............
« Yanıtla #41 : 29 Temmuz 2010, 20:15:45 »
Üye

Ruh Halim
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

evet bana gore urfa izlediğim takımlar içinde favoridir bugun urfa denizli maçını izledim çatır çatır oynadı 3-2 yendiler denizliyi şuan hazır takımların başında geliyor.

bizde iyi takımız ama halen hazır değiliz ne hazır oluruz o zaman elazığsporda favori deriz ama çok transfer ne zaman hazır olunacak onu bilmiyoruz kimse elazığspor kötü takım demiyor 14-15 adam alındı daha 2 adam alınacakmış inş uyum sorunu erken atlatılır.
« Yanıtla #42 : 29 Temmuz 2010, 20:19:43 »
Üye

Ruh Halim
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

kanal e de elazığspor-bandırmaspor maçı var izlemek isteyenler için
« Yanıtla #43 : 29 Temmuz 2010, 20:20:42 »
Üye

Ruh Halim

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri E-Posta

evet bana gore urfa izlediğim takımlar içinde favoridir bugun urfa denizli maçını izledim çatır çatır oynadı 3-2 yendiler denizliyi şuan hazır takımların başında geliyor.

bizde iyi takımız ama halen hazır değiliz ne hazır oluruz o zaman elazığsporda favori deriz ama çok transfer ne zaman hazır olunacak onu bilmiyoruz kimse elazığspor kötü takım demiyor 14-15 adam alındı daha 2 adam alınacakmış inş uyum sorunu erken atlatılır.

hayırdır daha iki adam kim.biri hüseyin kuday peki diğeri kim.yada hüseyin kuday hariç iki adammı alınacak.bence yönetim tadını kaçırdı.bu kadar  fazla adam alınmaz.güya kadroyu koruyup 3-4 adam alıcaktık ama 3-4 değil 13-14 adam alındı.
« Yanıtla #44 : 29 Temmuz 2010, 20:25:02 »
Üye

Ruh Halim
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Level

Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri

huseyin ayrı onun dışında 1-2 daha isim varmış onlarda 3-4 gun içinde imza atabilirmiş.. ama mevkileri hakkında bilgim yok öğrenince yazacağım
Tags:
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Iletişim Arşiv
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Elazigspor Tema Düzenleme by ®SthostaiR
Site Map Wap-1 Wap-2
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.579 Saniyede 184 Sorgu ile Oluşturuldu